Potio Nobilis

Sanct Georgius este dedicat consumului responsabil al băuturilor alcoolice.

Consumul băuturilor alcoolice sub 18 ani este interzisă.

am împlinit 18 ani

| |
căutare
min. 3 caractere
magyar nyelv

In 2012, am pornit la drum cu mica noastra distilerie, intr-una din zonele industriale ale municipiului Sfantu- Gheorghe. Atat dotarea, cat si compartimentarea corespund celor mai exigente cerinte ale industriei alimentare. Dotarea am adus-o din Germania. Cel mai important și în același timp cel mai spectaculos este echipamentul de distilerie, care este ultima inovație a firmei germane Kothe: un cazan de distilare al cărei monitorizare se face prin calculator, înlesnește în mare măsură munca meșterului distilator. Putem spune linistit, ca este o capodopera: o coloana aromatica, de monodistilare, care inlesneste in mare masura munca mesterului distiler. Aceasta functioneaza cu aburi.

Dupa spalare si dezosare fructele ajung in rezervorul pentru borhot, ajungand in stadiul de distilare ideala dupa 5-10 zile de stat la temperatura constanta. Dupa distilare, produsul ramane la macerat 4-5 luni, apoi este filtrat si imbuteliat.

Principiul de baza al firmei noastre este ca folosim fructe de calitate superioara exclusiv, deoarece aceasta este baza obtinerii unor produse de calitate impecabila.

Distileria noastra presteaza si servicii de borhotare sau distilare in chirie, pentru clienti foarte pretentiosi si care doresc produse de inalta calitate, si care accepta principiile noastre. 

Potio Nobilis. Licoare nobilă.

Noblesse oblige. Numele obligă.

  

/_f/fozde/IMG_6723.jpg

2013

 /_f/fozde/PotioNobili_fozde_1.jpg

/_f/fozde/PotioNobili_fozde_2.jpg

/_f/fozde/PotioNobili_fozde_3.jpg

/_f/fozde/PotioNobili_fozde_4.jpg